Deelrenovatie

Deelrenovatie

Quick-Lock

Quick-Lock is een puur mechanisch, traploos montagesysteem voor gedeeltelijk leidingherstel van alle gangbare put- en leidingsystemen. De techniek is eenvoudig toe te passen, waarbij een RVS manchet snel op de juiste plek kan worden ingebracht en geplaatst. Er is alleen toegang nodig via de inspectieput van het te renoveren leidingstuk.

De Quick-Lock is gemaakt van V4A roestvrij staal in klasse 1.4404 met EPDM rubberen afdichting. Deze RVS reparatiemantel biedt een zeer krachtige, langdurige bescherming. Quick-Lock kan worden toegepast bij vele soorten schade aan het rioleringssysteem, zoals ernstige waterinfiltratie, zandinloop, scheurvorming, breuken en wortelingroei.

Shortliner

De Shortliner is een op maat gemaakt, met hars geïmpregneerde glasvezelmat. Het is een zeer milieuvriendelijk systeem met hoge prestaties waarvan de plaatsing slechts enkele uren in beslag neemt, zonder graaf- of breekwerk. Er is alleen toegang nodig via de inspectieput van het te renoveren leidingstuk. De Shortliner wordt met behulp van camera controle door de rioolbuis geduwd en op de juiste plek tegen de beschadigde leiding geperst.

 Shortliners zijn bestand tegen structurele lasten, zijn corrosiebestendig en slijtvast. De installatie duurt slechts een paar uur. De techniek is toe te passen als er sprake is van lekkage met of zonder grondwaterinfiltratie, scheurvorming, breuken, mechanische slijtage en corrosie.

Shortliner deelrenovatie leidingrenovatie