Beoordeling en maatregelenplan

Beoordeling en maatregelenplan

Heeft u een rioolinspectie laten uitvoeren en wilt u een professionele interpretatie van de waargenomen situatie? Dan kunnen wij de resultaten van uw rioolinspectie beoordelen. Dit doen wij aan de hand van de geldende nationale en Europese normen en met onze jarenlange kennis en ervaring als referentiepunt. Onze conclusies beschrijven wij in een uitvoerbaar maatregelenplan.

Advies over uit te voeren maatregelen

Het maatregelenplan beschrijft de acties die nodig zijn om uw rioleringsstelsel in de gewenste staat te brengen. Dit kan putrenovatie, leidingrenovatie of waterafdichting zijn, het verrichten van onderhoud op de korte of lange termijn of vervanging van bepaalde onderdelen. Dankzij onze jarenlange ervaring met materialen en technologie├źn kunnen wij u heel gericht adviseren over wat in uw situatie het beste resultaat oplevert. In het plan vindt u ook de prioriteit per maatregel en een kostenraming voor de uitvoering van de werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij deze maatregelen ook voor u uitvoeren!

Met deze rioolinspectie beoordeling voorzien wij u in een duidelijk en uitvoerbaar maatregelenplan: de basis voor een optimaal rioolbeheer conform de norm binnen uw gemeente.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een verkennend gesprek. We zijn uw graag van dienst!